преземете Фејсбук видеа

Фејсбук видео преземач

Овде можете да преземете видеа на Фејсбук онлајн Преземи за сите мобилни уреди и компјутери, видеа на Фејсбук Можете да го даунлоадирате бесплатно во формат MP4.

Како да преземете видеа од Фејсбук?

01. Копирајте го URL-то на видео што сакате да го преземете.
02. Вметни го URL-то на Фејсбук видео во полето на нашата алатка.
03. Притиснете го копчето Преземи.
04. Видеото сега ќе се појави, и се што треба да направите е да кликнете на копчето Преземи.