Shkarko Facebook Video

Facebook Video Downloader

Këtu mund të shkarkoni videot në Facebook në internet Shkarkoni për të gjitha pajisjet celulare dhe kompjuterat, Facebook video Ju mund ta shkarkoni falas në format MP4.

Si të shkarkoni videot nga Facebook?

01. Kopjoni URL-në e videos që dëshironi të shkarkoni.
02. Ngjit URL e videos në Facebook në kutinë e mjetit tonë.
03. Shtypni butonin Shkarko.
04. Videoja tani do të shfaqet, dhe të gjithë ju duhet të bëni është të klikoni në butonin Download.